JBL ArtemioSet Compleet

Levend voer voor zoet- en zeewatervissen

€ 59,99

(Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 1 Set

Bezorging uiterlijk op woensdag, 19. juni als je bestelt voor maandag 00:00 uur.

Nog 5 stuks op voorraad

Gratis verzending naar België.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Complete set voor levend voer
 • Zorgt voor een optimale groei van siervissen
 • Gebruiksgemak

Art. nr.: JBL-6106000, Inhoud: 1 Set, EAN: 4014162610607

Beschrijving

De JBL ArtemioSet + is een complete kweekset voor levend voer, bestaande uit een kweekfase en een beluchtingspomp waarmee Artemia-nauplii binnen 24-48 uur kunnen worden geïncubeerd. Voor veel jonge dieren zijn Artemia-naupliën net klein genoeg om gegeten te worden. Vers uitgekomen Artemia-nauplii zijn een onmisbaar levend voer voor een succesvolle en verliesarme viskweek. Met Artemia-eieren, zoals JBL ArtemioPur (apart verkrijgbaar), kunnen deze naupliën indien nodig gemakkelijk worden uitgebroed.

Het aandeel dierlijke eiwitten helpt hen bij een optimale groei en een intact immuunsysteem. Maar kieskeurige vissen en vissen uit wildvanggebieden kunnen zich alleen onder bepaalde omstandigheden voeden - levend voer is hier de beste keuze. Zeer kleine juveniele vissen moeten eerst met protozoa (paramecium) of JBL NobilFluid worden gevoerd totdat ze groot genoeg zijn om Artemia-nauplii te hanteren. JBL ArtemioPur wordt geplaatst in een 2-3% kweekoplossing bereid met een speciaal zout zoals JBL ArtemioSal (apart verkrijgbaar) en goed belucht. De Artemia nauplii komen dan na 24-48 uur uit en kunnen aan de jongen worden gevoerd of in een kweekbak worden grootgebracht.

In deze speciaal ontworpen trechtervormige incubator worden Artemia-nauplii efficiënt en efficiënt geïncubeerd met krachtige beluchting. De trechtervorm van de broedmachine zorgt ervoor dat er geen eieren in dode hoeken kunnen gaan liggen en een optimaal uitkomstresultaat wordt bereikt. De complete set bevat alle onderdelen die nodig zijn voor het eenvoudig kweken van nauplii:

Moderne trechtervormige kweekbak met koepeldeksel en standaard (wandmontage mogelijk.) Opvangbak en zeef voor het scheiden van de nauplii van het zoute kweekwater. Betrouwbare diffusorpomp en luchtslang voor direct gebruik.

De constructie van de trechter als broedstoof met een geïntegreerde afvoerklep in een speciaal gemaakte standaard maakt het verwijderen van uitgekomen Artemia-naupliën gemakkelijk en gemakkelijk. De vorm van de broedmachine als trechter samen met de krachtige ventilatie zorgt voor een maximale uitkomstsnelheid van de nauplii en dus de meest effectieve voeding van de jonge vissen.

De complete set kan eenvoudig worden uitgebreid door extra couveuses met standaard (JBL Artemio 1) te bevestigen. Het uitgekiende ontwerp van het containerdeksel maakt de bediening van vele verlengingen mogelijk met slechts één luchtpomp. Door tijdvertraagde bereiding van meerdere broedcontainers is een complete aanvoer van gevoelige juvenielen met dagelijks levend voer mogelijk.

Toepassing:
JBL ArtemioPur Artemia-eieren worden uitgebroed in een 2-3% zoutoplossing. Dit kan het beste met JBL ArtemioSal (apart verkrijgbaar). Dit speciale zout bevat microalgen als eerste voedsel en een buffersysteem om de optimale pH te behouden. De beste manier om uit te broeden in de JBL ArtemioSet. Naast een speciaal ontworpen broedvat en een ventilatiepomp, bevat de set alle benodigde onderdelen voor comfortabel en efficiënt uitkomen. Vul de pot met 0,5 liter water en voeg 10-15 g (2 schepjes) JBL ArtemioSal toe en eventueel 1-3 schepjes JBL ArtemioPur Artemia-eieren. Bij sterke beluchting en een temperatuur van 25°C komen de nauplii in ongeveer 24 uur uit. Bij lage temperaturen is het uitkomen langzamer. De beluchting is absoluut noodzakelijk en zorgt voor een optimaal broedresultaat en de benodigde zuurstoftoevoer. Sluit na het uitkomen de ventilatie af.

De nauplii verzamelen zich nu binnen enkele minuten op de bodem op de bodem van het vat en de lege eierschalen op het wateroppervlak. Afhankelijk van het beoogde gebruik kunt u de nauplii nu zeven en aan uw vissen voeren of apart grootbrengen.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
JBL ArtemioMix is ideaal om zelfvoorzienende hoeveelheden professioneel levend voer te produceren en jonge vissen een optimale start in het leven te bieden!

Merken (Fabrikanten): JBL

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor JBL ArtemioSet Compleet

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
2 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

2 Beoordelingen

Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder