JBL Denitrol, 250ml

Bacteriestarter

€ 21,99

(€ 87,96 / L, Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 250ml

Bezorging uiterlijk op woensdag, 19. juni als je bestelt voor maandag 00:00 uur.

Op voorraad

Gratis verzending naar België vanaf € 54,90.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Voor nieuwe installaties
 • Levende bacteriën met enzymen
 • Afbraak van visuitwerpselen

Art. nr.: JBL-2306200, Inhoud: 250 ml, EAN: 4014162230621

Beschrijving

JBL Denitrol is een bacteriestarter voor zoet- en zeewateraquaria en wordt gebruikt om nieuwe vissen, ongewervelde dieren en schildpadden te introduceren. Daarnaast is het geschikt voor de opwerking van het aquariumwater bij het inrichten van een nieuw aquarium, gedeeltelijke waterverversing om bacteriën weer op te starten na gebruik van middelen of medicijnen. Vissen moeten zich in het aquarium net zo prettig voelen als in de natuur. Bij het opzetten en gedeeltelijk verversen van het water heeft het aquarium voldoende actieve bacteriën nodig om het aquarium biologisch te reinigen en vervuilende stoffen snel af te breken.,

Bacteriële starters zoals JBL Denitrol bevatten zeer actieve, nuttige bacteriën die de in het water aanwezige ammonium/ammoniak en nitriet afbreken en tegelijkertijd visuitwerpselen en ander afval worden afgebroken. JBL Denitrol bevat 8 complementaire bacterieculturen voor de afbraak van eiwitten (heterotrofe bacteriën), ammonium en nitriet. Met het uitzetten van vissen in het nieuw ingerichte aquarium kan direct na toevoeging van JBL Denitrol worden begonnen.

Bij gebruik van JBL Denitrol (15 minuten na toevoeging van JBL Biotopol) worden direct grote hoeveelheden bacteriën toegevoegd. Wanneer de volgende dag de eerste vissen worden geïntroduceerd, krijgen deze bacteriën ook voedsel en beginnen ze zich te vermenigvuldigen. Dit zorgt ervoor dat er vanaf het begin voldoende bacteriën aanwezig zijn en dat noch ammonium/ammoniak noch nitriet een probleem wordt.

Waterconditioners moeten altijd een uur voor het gebruik van bacteriële starters worden aangebracht. Dankzij de maatbekerschaal aan de binnenkant van de deksel is correct doseren kinderspel.

Toepassing
Bij het opzetten van een nieuw aquarium en bij ziekte 10 ml per 20 liter aquariumwater toevoegen, bij gedeeltelijke waterverversing 10 ml tot 300 liter - pas dienovereenkomstig aan voor grotere volumes.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
U kunt direct na het toevoegen van JBL Denitrol beginnen met het uitzetten van vissen in het nieuw ingerichte aquarium!

Merken (Fabrikanten): JBL

Recensies van onze klanten

1 recensie in het Nederlands voor JBL Denitrol

2 recensies in andere talen

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
8 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

8 Beoordelingen
1 recensie in het Nederlands
2 recensies in andere talen

Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder