JBL Nano-Crusta 15ml, 15 ml

Onderhoudsproducten

€ 3,99 € 4,99 -20%

(€ 266,00 / L, Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 15 ml

Bezorging uiterlijk op maandag, 15. juli

Op voorraad vanaf 11. juli

Waarom duurt het langer?

Waarom duurt het langer? Dit artikel is momenteel niet in onze voorraad, maar zal binnenkort beschikbaar zijn. Je kunt direct bestellen en het artikel wordt dan na ontvangst van de voorraad verzonden. Venster sluiten

Gratis verzending naar België vanaf € 54,90.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Waterconditioner voor ongewervelde dieren in het nano-aquarium
 • Bij het opzetten en verversen van het water
 • Bevordert het welzijn en een gezonde rui
 • Bevordert de kleur van garnalen

Art. nr.: JBL-2310700, Inhoud: 15 ml, EAN: 4014162231079

Beschrijving

De JBL Nano-Crusta is een verzorgings- en huidproduct voor ongewervelde dieren zoals dwerggarnalen en krabben in het nano-aquarium.

Bij het inrichten van een nieuw aquarium, het verversen van een deel van het water en na het gebruik van remedies of medicijnen dient het aquariumwater opnieuw behandeld te worden. Kraanwater is ook agressief en bevat zware metalen zoals koper, zink en lood. Om dit water geschikt te maken voor garnalen mogen deze, evenals chloor of chlooramine, niet aanwezig zijn. JBL Nano-Crusta hergebruikt het water op natuurlijke wijze. Gevaarlijke verontreinigingen worden geneutraliseerd en natuurlijke stoffen worden toegevoegd. JBL Nano-Crusta reinigt en verheldert op natuurlijke wijze zonder gebruik van chemicaliën en zorgt voor kristalhelder en natuurlijk zuiver aquariumwater.

Gezond water betekent gezonde dieren: het verzorgingsproduct bevordert het welzijn en de gezonde rui van krabben en garnalen dankzij het kleimineraal montmorilloniet. De kleurschakering wordt voller: JBL Nano-Crusta bevordert de ontwikkeling van heldere kleuren bij garnalen en een duidelijkere kleurscheiding. Microfijne, natuurlijke mineralen worden in het water verdeeld en binden dankzij hun speciale oppervlaktestructuur een groot aantal ongewenste stoffen, verkleuringen, deeltjes en bacteriën. Het hele aquarium wordt praktisch één gigantisch filter

De JBL Nano-serie, speciaal ontwikkeld voor kleine aquaria, houdt rekening met de speciale behoeften van nano-aquaria en maakt een goede en soortspecifieke verzorging van de bewoners mogelijk. Hoewel kleine aquaria in principe onderworpen zijn aan dezelfde biologische wetten als hun grote broers, vereist de zorg voor hen speciale aandacht. Door de kleine hoeveelheid water kunnen er zeer snel onevenwichtigheden ontstaan, die kunnen worden vermeden met de speciaal aangepaste verzorgings- en voerproducten uit de JBL Nano-serie.

Toepassing
Goed schudden voor gebruik! 1 druppel per 2 liter water per week

Waterconditioners moeten altijd een uur voor het gebruik van bacteriële starters worden aangebracht. Dankzij de maatbeker schaalverdeling aan de binnenkant van de deksel is correct doseren kinderspel. De toepassing is geschikt voor elke nieuwe installatie en elke waterverversing. De aanvankelijke troebelheid die optreedt tijdens gebruik toont de effectiviteit en verdwijnt weer na 2-24 uur en het water wordt kristalhelder.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Natuurlijke waterbehandeling zonder gebruik van chemicaliën - speciaal voor garnalen en krabben!

Merken (Fabrikanten): JBL

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor JBL Nano-Crusta 15ml

Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder