JBL ProPond Summer S

Vijvervoer

UitverkochtProduct wordt niet meer aangeboden in onze webshop

Beschrijving

JBL ProPond Summer S is een drijvend zomertongvoeder volgens de NEO-index in parelvorm voor kleine koi van 15-35 cm, die bij temperaturen tussen 20-30 °C in de vijver kan worden gevoerd en is verkrijgbaar in verschillende containers.

De betere verteerbaarheid van ProPond Summer S wordt bevorderd door prebiotische ingrediënten, wat zorgt voor een betere waterkwaliteit. Het verfijnde fosfaatgehalte vermindert ook de troebelheid van het water en remt zo de algengroei. Naast het seizoensconcept biedt JBL ProPonds speciale producten die alleen of als extra aanvulling voor speciale behoeften of als traktatie kunnen worden gevoerd. ProPond Spring S zijn kleine, 3 mm grote drijvende voerkorrels, met 28% eiwit, 7% vet, 3% ruwe vezels en 8% ruwe as.

NEO - Natuurlijk geoptimaliseerde voeding

Met JBL ProPond is een uitgebalanceerde en natuurlijke voeding het hele jaar door mogelijk, zodat de dieren langdurig gezond en actief blijven. Alle ProPond-producten van het seizoensconcept bieden hoogwaardige ingrediënten in lijn met de NEO-index. Deze soortspecifieke voeding levert bij elke temperatuur de optimale hoeveelheid hoogwaardige eiwitten en vetten voor het welzijn van de dieren. Het ondersteunt alle vitale functies voor resistente en actieve vissen met prachtige kleuren.

NEO Index betekent letterlijk: Natuurlijke, energie-geoptimaliseerde voeding. Daarachter zit de verhouding tussen eiwitten en vetten in het voer. Als alleen rekening gehouden zou worden met het seizoen, zouden vissen in de winter maar half zoveel eiwitten (2:1) nodig hebben als in de zomer (4: 1). Omdat echter niet alleen het seizoen, dus de watertemperatuur, maar ook de grootte en leeftijd, evenals de functie van het voer (bijv. groeivoer = ProPond Growth) een beslissende rol spelen, werd de NEO Index ontwikkeld, die alle deze eigenschappen verpakt in een statement.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
JBL ProPond Summer S is speciaal op het seizoen afgestemd en biedt dankzij de zwemeigenschappen de mogelijkheid om de dieren te zien eten!

Merken (Fabrikanten): JBL
Diersoort: Koi in de tuinvijver
Videos bij product:

ProPond Summer

recensies in Nederlands voor JBL ProPond Summer S

Anderen kochten ook:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vergelijkbare producten

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder