Tetra EasyCrystal Filter Pack 600

Filtermedium

€ 10,99

(Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 1 Set

Bezorging uiterlijk op woensdag, 19. juni als je bestelt voor maandag 00:00 uur.

Nog 4 stuks op voorraad

Gratis verzending naar België vanaf € 54,90.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Vervangend filtermedium voor Tetra EasyCrystal FilterBox 600
 • Voor 50-100 liter aquariumvolume
 • Gebruikt voor mechanische, chemische en biologische verwerking
 • Vervang de filtermedia zonder je handen nat te maken
 • Klaar voor direct gebruik

Art. nr.: TET-174658, Inhoud: 1 Set, EAN: 4004218174658

Beschrijving

De Tetra EasyCrystal FilterPack 600 wordt gebruikt voor mechanische en biologische waterbehandeling in aquaria met een inhoud van 50-100 liter en is bedoeld voor gebruik in de Tetra EasyCrystal FilterBox 600.

Ten behoeve van jouw vissen en planten is een permanente filtering van het aquariumwater noodzakelijk. De Tetra-filtertechnologie breekt overtollige voedingsstoffen veilig af en zorgt zo voor een blijvend goede waterkwaliteit. De filter is het hart van elk aquarium en wordt daarom voor elke biotoop nauwkeurig geselecteerd. Niet alleen de grootte van het aquarium is van belang, maar ook de dieren die er wonen. Bij Tetra bevatten alle AquaArt complete sets het juiste filter voor het visbestand dat geschikt is voor het betreffende aquarium. Als de omstandigheden echter veranderen omdat de vissen zich vermenigvuldigen of als zeer kleine dieren zoals dwerggarnalen binnenkomen, moet het bestaande filter mogelijk worden vervangen door een meer geschikt filter. Tetra biedt een breed scala aan apparaten die geschikt zijn voor alle tankbewoners en aquariumformaten.

Dankzij de intensieve mechanische, biologische en chemische filtering zorgt de Tetra EasyCrystal FilterBox 600 voor kristalhelder en gezond water dankzij de innovatieve filterpatroon. Een extra compartiment maakt het onopvallend opbergen van een verwarmingsstaaf mogelijk (instelbare verwarming niet inbegrepen - wij raden de precieze Tetra-verwarmer HT50 aan). Bij mechanische filtering verwijdert een dubbellaags filtervlies betrouwbaar zelfs de kleinste zwevende deeltjes. De witte kant wordt gebruikt voor grove voorfiltering, de groene kant voor fijne filtering. Bio-Grid met een extra groot oppervlak voor de vestiging van nuttige reinigingsbacteriën door het "EasyCrystal" filterrooster wordt gebruikt voor biologische filtering. Speciale actieve kool wordt gebruikt om waterverkleuring en onaangename geuren te elimineren en zo het aquariumwater chemisch te reinigen. Het reinigen van de Tetra EasyCrystal FilterBox 600 is uiterst eenvoudig: de filterpatronen worden elke 4 weken vervangen. Nooit meer uitwassen van het filtermedium en natte handen behoren tot het verleden!

3 stuks vervangende filtermedia zijn bij de levering inbegrepen.

Tip: Het reinigen en vervangen van het filter betekent altijd verlies van filterbacteriën. Met Tetra Bactozym, de bacteriële activator, compenseer je dit verlies in zeer korte tijd.

Oliver Knott raadt aan:

Met het Tetra EasyCrystal FilterPack 600 blijven je handen volledig droog bij het reinigen van het filter - het was nog nooit zo eenvoudig, snel en betrouwbaar om filtermedia te vervangen met slechts één greep!

Merken (Fabrikanten): Tetra

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Tetra EasyCrystal Filter Pack 600

3 recensies in andere talen

4,9 van 5 sterren
5 Sterren
7 (87%)
4 Sterren
1 (12%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

8 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 3 recensies in een andere talen.


Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder