Tetra FilterActive 100ml, 250ml

Waterzuiveraar

€ 11,99

(€ 47,96 / L, Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Maat: 250ml

Bezorging uiterlijk op woensdag, 19. juni als je bestelt voor maandag 00:00 uur.

Op voorraad

Gratis verzending naar België vanaf € 54,90.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Voegt zeer actieve levende bacteriën toe en ondersteunt zo de permanente biologische activiteit in het aquarium
 • Versnelt de afbraak van verontreinigende stoffen zoals ammoniak en nitriet
 • Verbetert de reinigingsprestaties van het filter voor helder water
 • Behoudt het biologisch evenwicht in het aquarium
 • Bevordert goede waterwaarden en het welzijn van de vissen
 • Verhoogt de filtering na filteronderhoud of waterverversing

Art. nr.: TET-247079, Inhoud: 250 ml, EAN: 4004218247079

Beschrijving

Tetra FilterAcive is een bacteriepreparaat dat het filter van zeer actieve levende bacteriën voorziet en de biologische activiteit in het zoetwateraquarium ondersteunt.

Het water wordt niet mechanisch gezuiverd door een filtersysteem alleen. Voor de omzetting van ammoniak naar nitraat zijn speciale bacteriën nodig, die een grote ruimte vinden in een voldoende gedimensioneerd filtersysteem. Met het gebruik van Tetra SafeStart creëert de aquariaan optimale omstandigheden voor een goede bioactiviteit in het aquarium. Een wijdverbreide mening dat voornamelijk de bacteriën van de Nitrobacter-groep actief zijn als nitrificerende bacteriën in het aquarium is wetenschappelijk weerlegd. In natuurlijke biofilms uit aquaria kon Tetra-onderzoek de bacteriën van de Nitrospira-stam vaststellen als de belangrijkste vertegenwoordigers van nitrietreducerende bacteriën. Ammoniak, dat ook zeer schadelijk is voor vissen, wordt afgebroken door bacteriën van de geslachten Nitrospira en Nitrosomonas. De nieuwste bevindingen in de microbiologie hebben uiteindelijk geleid tot de ontwikkeling van SafeStart. Met Tetra Bactozym worden optimale omstandigheden voor de kolonisatie van deze belangrijke bacteriën bereikt. Het bedekt alle oppervlakken met een bacteriebevorderende biofilm waarop nitrificerende bacteriën kunnen ontstaan. Tetra Biocoryn vult deze producten aan.

Tetra FilterActive voegt hooglevende, actieve bacteriën toe en ondersteunt zo de permanente biologische activiteit in het aquarium. De afbraak van verontreinigende stoffen zoals ammoniak en nitriet wordt versneld. De reinigingsprestaties van het filter voor helder water worden verbeterd en het biologische evenwicht in het aquarium wordt behouden. Tetra FilterActive bevordert zowel goede waterwaarden als het welzijn van de vissen en verhoogt de filtering na filteronderhoud of waterverversing.

Gebruik:
Goed schudden voor gebruik. Voeg na reiniging of Reserve van het filter 5 ml toe aan 20 liter aquariumwater. Doseer direct in het filter. Halve dosis na het verversen van het water.

Oliver Knott beveelt aan:

Tetra FilterActive vervangt zeer actieve nuttige bacteriën die verloren gaan bij het reinigen van het filter of het verversen van het water, zodat een goede waterkwaliteit en het welzijn van de vissen behouden blijft!

Merken (Fabrikanten): Tetra

Recensies van onze klanten

0 recensies in Nederlands voor Tetra FilterActive

4 recensies in andere talen

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
11 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

11 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 4 recensies in een andere talen.


Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder