JBL Clearol, 500ml

Waterzuiveraar

€ 21,99

(€ 43,98 / L, Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 500ml

Bezorging uiterlijk op woensdag, 19. juni als je bestelt voor maandag 00:00 uur.

Nog 1 stuk op voorraad

Gratis verzending naar België vanaf € 54,90.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Waterzuiveraar voor zoet- en waterschildpadden
 • Elimineert microfijne troebelheid en zwevende deeltjes
 • Bindt bacteriële troebelheid
 • Verduidelijkt aquariumwater

Art. nr.: JBL-2303300, Inhoud: 500 ml, EAN: 4014162230331

Beschrijving

De JBL Clearol is een waterzuiveraar voor het ophelderen en reinigen van microfijne troebelheid in zoetwater- en schildpaddenaquaria en is verkrijgbaar in verschillende eenheden.

De probleemoplossers van JBL zijn speciaal afgestemd op watertroebelheid en zuiveren het aquariumwater zonder schadelijke bijwerkingen voor de aquariumbewoners. Microfijne troebelheden worden geëlimineerd, waarvan sommige niet eens door het filter worden opgevangen, zoals: Fijnste zwevende deeltjes die witte waas, waterbloei (groene waas) en zelfs bacteriële waas veroorzaken. De troebele stof zakt naar de bodem en kan daar worden afgezogen of door het filter worden opgevangen. Het effect is te herkennen aan de vorming van witte wolken. Bij gebruik van JBL Clearol moet het filter vaker worden gereinigd om de daar opgesloten troebele materie te verwijderen. Gezond water betekent gezonde vissen: JBL Clearol bevordert het welzijn en optimaliseert de waterkwaliteit voor alle bewoners.

Natuurlijk effect
Microfijne, natuurlijke mineralen worden in het water verdeeld en binden dankzij hun speciale oppervlaktestructuur een groot aantal ongewenste stoffen, verkleuringen, deeltjes en bacteriën. Het hele aquarium wordt praktisch één gigantisch filter. Dit reinigt het water op een natuurlijke manier en bevordert het welzijn van de vissen en lagere dieren. De resulterende aanvankelijke troebelheid verdwijnt na 2-24 uur en het water wordt kristalhelder.

Toepassing
10 ml/40 l water per week, de fles krachtig schudden voor gebruik en dan onmiddellijk doseren. Het product moet aan het aquarium worden toegevoegd op een plaats met een goede waterbeweging. De toepassing wordt niet aanbevolen voor aquaria met een pH-waarde van minder dan 6 en een carbonaathardheid van minder dan 5°d, omdat anders het risico op instorting van het zuur bestaat.

Tip
Het gebruik van een JBL UV-C waterzuiveraar wordt aanbevolen tegen hardnekkige groen (zweealgen) en bacteriële troebelheid die na 3 dagen niet verdwijnt.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Kristalhelder water en vitale vissen! Met JBL Clearol wordt troebelheid gebonden en veilig verwijderd!

Merken (Fabrikanten): JBL

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor JBL Clearol

6 recensies in andere talen

4,9 van 5 sterren
5 Sterren
6 (85%)
4 Sterren
1 (14%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

7 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 6 recensies in een andere talen.


Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder