JBL Nano-Biotopol Betta 15ml, 15 ml

Waterconditioner

€ 3,99 € 4,99 -20%

(€ 266,00 / L, Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 15 ml

Bezorging uiterlijk op vrijdag, 21. juni als je bestelt voor woensdag 00:00 uur.

Nog 9 stuks op voorraad

Gratis verzending naar België vanaf € 54,90.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Maakt kraanwater geschikt voor vissen
 • Neutraliseert zware metalen
 • Met aloë vera

Art. nr.: JBL-2318700, Inhoud: 15 ml, EAN: 4014162231871

Beschrijving

JBL Nano-Biotopol Betta is een waterconditioner die speciaal voor kleine aquaria is ontwikkeld en rekening houdt met de speciale behoeften om de bewoners in staat te stellen goed en professioneel voor het water te zorgen. Zelfs als kleine aquaria aan dezelfde regels zijn onderworpen als hun grote broers, vereist de zorg voor hen speciale aandacht. Door de kleine hoeveelheid water kunnen er zeer snel onevenwichtigheden ontstaan, die kunnen worden voorkomen door de speciaal aangepaste verzorgings- en voerproducten uit het JBL Nano-assortiment.

JBL Nano-Biotopol Betta beschermt de slijmvliezen, kieuwen, huid en vinnen dankzij aloë vera. Aloë Vera beschermt en versterkt de vissen ook tegen stress, zoals die gepaard gaat met verplanten of waterveranderingen. Een vitamine B-complex vermindert ook het risico op ziek worden. Onder chelatoren vallen de zware metalen, deze agressieve stoffen worden bij de eerstvolgende gedeeltelijke waterverversing automatisch verwijderd. JBL Nano-Biotopol Betta zet chloor om in onschadelijk chloride en neutraliseert gevaarlijk chlooramine. Gevaarlijke verontreinigingen worden geneutraliseerd en essentiële natuurlijke en plantaardige stoffen, zoals vissen die kennen uit de natuur, worden toegevoegd. Een extract van zeeamandelboom beschermt tegen stress.

Waterconditioners moeten altijd een uur voor het gebruik van bacteriële starters worden aangebracht. Dankzij de maatbeker schaalverdeling aan de binnenkant van de deksel is correct doseren kinderspel.

Toepassing
Voeg 2 druppels toe aan 1 liter aquariumwater, pas dienovereenkomstig aan voor grotere hoeveelheden. Wanneer het water wordt ververst, wordt JBL Nano-Biotopol Betta aan het aquarium toegevoegd nadat het water is verwijderd en vervolgens wordt het verversingswater toegevoegd. Tip: voor een veilige en succesvolle biologische start adviseren wij JBL NanoStart-startbacteriën voor een probleemloze afbraak van schadelijke stoffen vanaf het begin Omdat afvalstoffen en plantremmers zich veel sneller kunnen ophopen in het nano-aquarium, raden wij een wekelijkse waterverversing aan van 50%.

Leveringsomvang: 1 fles Nano-Biotopol 15ml waterconditioner voor aquaria

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Voor biotopen geschikt aquariumwater is mogelijk - dankzij JBL Nano-Biotopol Betta!

Merken (Fabrikanten): JBL

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor JBL Nano-Biotopol Betta 15ml

2 recensies in andere talen

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
2 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

2 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 2 recensies in een andere talen.


Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder