Tetra Aquarium Luchtpomp Zwart, 150

Luchtpomp voor aquaria

€ 26,99

(Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Maat: 150

Bezorging uiterlijk op woensdag, 10. juli

Op voorraad vanaf 08. juli

Waarom duurt het langer?

Waarom duurt het langer? Dit artikel is momenteel niet in onze voorraad, maar zal binnenkort beschikbaar zijn. Je kunt direct bestellen en het artikel wordt dan na ontvangst van de voorraad verzonden. Venster sluiten

Gratis verzending naar België vanaf € 54,90.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Aangenaam loopcomfort dankzij geluidsabsorberende kamers
 • Zeer stille werking dankzij innovatief pompontwerp
 • Trillingsabsorberende rubberen voetjes
 • Uitzonderlijke kwaliteit en betrouwbaarheid
 • Consistent hoge luchtstroom door een krachtig, duurzaam membraan
 • TÜV / GS getest, CE gecertificeerd

Art. nr.: TET-143166, Inhoud: 1 stuk, EAN: 4004218143166

Beschrijving

De Tetra APS aquarium luchtpomp is een zwarte aquarium luchtpomp en wordt gebruikt met luchtstenen of luchtlift filters in het aquarium.

Een aquariumluchtpomp is essentieel om luchtgedreven sponsfilters te bedienen of om het zuurstofgehalte te verhogen door een grotere oppervlaktebeweging. De Tetra APS aquarium luchtpomp is een zeer stille en extreem krachtige luchtpomp die dankzij geluidsabsorberende kamers zeer soepel loopt. Een zeer stille werking is mogelijk dankzij de innovatieve pompconstructie met sterke behuizingswanden en speciale, trillingsabsorberende rubberen voetjes. De Tetra APS luchtpomp maakt indruk met zijn uitzonderlijke kwaliteit en betrouwbaarheid en biedt een constant hoge luchtstroom door een duurzaam en krachtig membraan. In de verpakking zit een luchtkraantje om de luchtstroom te regelen. De bediening is heel eenvoudig. De Tetra APS aquarium luchtpomp is TÜV/GS getest en CE gecertificeerd en heeft 3 jaar garantie.

De Tetra aquarium luchtpomp APS wordt buiten het aquarium droog, zo stofvrij mogelijk en op een vlakke ondergrond geplaatst. Dit minimaliseert de trillingen van de luchtpomp en dus ook het geluidsniveau. Indien mogelijk moet de pomp boven het waterniveau van het aquarium worden geplaatst. Dit voorkomt dat er water terugstroomt in de pomp wanneer deze is uitgeschakeld. Installeer het meegeleverde luchtventiel om de luchttoevoer te regelen. Als je een terugslagklep gebruikt, plaats je de luchtkraan tussen de luchtpomp en de terugslagklep. Om de luchttoevoer te verminderen, draai je de luchtkraan langzaam rechtsom. Het luchtfilter moet regelmatig worden vervangen - afhankelijk van hoe vuil het is. Als een vervuild luchtfilter niet wordt vervangen, kan dit leiden tot een vermindering van de luchttoevoer (en dus de prestaties). Luchtstenen kunnen na verloop van tijd verstopt raken. Dan is er een verhoogde tegendruk, die de prestatie van de luchtpomp vermindert en leidt tot verhoogde slijtage van het membraan. Je moet de luchtsteen daarom regelmatig vervangen zodra je minder luchtlekkage constateert of als de luchtsteen zichtbaar vuil of verkalkt is.

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:

Met de Tetra APS aquarium luchtpomp is het kinderspel om een optimale zuurstoftoevoer naar het aquarium mogelijk te maken!

Merken (Fabrikanten): Tetra
Specificaties Tetra Luchtpomp APS
Stroomvoorziening
Toebehoren:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Tetra Aquarium Luchtpomp Zwart

7 recensies in andere talen

4,9 van 5 sterren
5 Sterren
13 (92%)
4 Sterren
1 (7%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

14 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 7 recensies in een andere talen.


Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder