Tetra AquaSafe, 5l

Waterzuiveraar

€ 44,99 € 59,99 -25%

(€ 9,00 / L, Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 5l

Bezorging uiterlijk op woensdag, 10. juli

Op voorraad vanaf 08. juli

Waarom duurt het langer?

Waarom duurt het langer? Dit artikel is momenteel niet in onze voorraad, maar zal binnenkort beschikbaar zijn. Je kunt direct bestellen en het artikel wordt dan na ontvangst van de voorraad verzonden. Venster sluiten

Gratis verzending naar België vanaf € 54,90.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Maakt kraanwater visvriendelijk door schadelijke stoffen direct te neutraliseren
 • Neutraliseert gevaarlijk chloor, chlooramine, koper, zink en lood
 • Beschermt de kieuwen en het slijmvlies van de vis
 • B-vitamines verminderen stress bij vissen
 • Bevordert vitaliteit, groei en welzijn door toevoeging van jodium en magnesium
 • Maakt het water helder door de groei van nuttige bacteriën te bevorderen

Art. nr.: TET-704183, Inhoud: 5 L, EAN: 4004218704183

Vaak samen gekocht met Oli Pebbles decoratieve stenen, zwart 7-9cm

Tetra AquaSafe - 5l Oli Pebbles decoratieve stenen, zwart 7-9cm - 20 kg
Tetra AquaSafe - 5l € 44,99 (€ 9,00 / L)
Oli Pebbles decoratieve stenen, zwart 7-9cm € 59,99 (€ 3,00 / kg)
Totaalprijs: € 104,98
Beschrijving

Tetra AquaSafe is een waterconditioner voor zoet- en zeewateraquaria die schadelijke stoffen neutraliseert en kraanwater klaarmaakt voor vissen.

Alle vissen hebben omgevingsomstandigheden nodig die aan hun behoeften voldoen om niet ziek te worden. In een aquarium kunnen we ons maar beperkt tot de natuur verhouden, maar we kunnen het de dieren wel zo aangenaam mogelijk maken. Het aquariumsysteem werkt optimaal wanneer water, planten, techniek en vissen op elkaar zijn afgestemd. Vooral het water is hier belangrijk. Het moet vergelijkbare parameters vertonen als in het leefgebied van de vis. De groei van micro-organismen is ook direct afhankelijk van de kwaliteit van het water.

Over het algemeen is kraanwater het beste - maar altijd met AquaSafe! Er zijn verschillen tussen zeewater, drinkwater en natuurlijk zoet water dat je kunt proeven en ruiken. De reden hiervoor zijn factoren zoals: B. Organische en anorganische vervuiling, klimatologische invloeden en ingrediënten die de waterchemie beïnvloeden. Elk waterlichaam krijgt zijn eigen karakter. Maar er schuilen ook gevaren in kraanwater. In het water worden zware metalen uit pijpleidingen aangetroffen, zoals koper, zink en soms lood. De concentratie van chloor in drinkwater voor desinfectie is onschadelijk voor de mens, maar zelfs in de kleinste concentraties gevaarlijk voor vissen, omdat het de kieuwen beschadigt. Daarom moet en moet bij het opzetten van een nieuw systeem en bij het verversen van deelwater water worden en moet worden bereid op een manier die geschikt is voor vissen en planten met Tetra AquaSafe.

Tera AquaSafe beschermt vissen en planten betrouwbaar tegen schadelijke stoffen in leidingwater en voegt belangrijke vitale stoffen toe voor bijna natuurlijk aquariumwater. De geoptimaliseerde formule is optimaal afgestemd op de verzorgingsbehoeften van de huid en vinnen van uw vissen. De waterverbeteraar neutraliseert direct gevaarlijk chloor, chlooramine, koper, zink en lood. De kieuwen en slijmvliezen van de vissen worden beschermd en vitamine B vermindert stress. Tetra AquaSafe bevordert zowel de vitaliteit als de groei en het welzijn door de toevoeging van jodium en magnesium en zorgt voor helder water door de groei van nuttige bacteriën te bevorderen.

Dosering

Goed schudden voor gebruik. Voeg 5 ml Tetra AquaSafe per 19 l nieuw toegevoegd kraanwater direct toe aan het aquarium. Toepassing: bij het inrichten van een nieuw aquarium, het wisselen van een deel van het water en het vervoeren van vissen. Geschikt voor alle zoet- en zoutwateraquaria (eiwitafschuimer uitschakelen).

Opmerking:

De blauwe kleur verdwijnt direct na gebruik!

Oliver Knott beveelt aan:

Bij elke nieuwe installatie of gedeeltelijke waterverversing dienen gevaarlijke stoffen uit het leidingwater te worden geneutraliseerd met Tetra AquaSafe!

Merken (Fabrikanten): Tetra
Veiligheids- en Gevaarinstructies

Gevaarinstructies:

 • H315 - Veroorzaakt huidirritatie.
 • H317 - Kan een allergische huidreactie veroorzaken.
 • H319 - Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
Toebehoren:
Videos bij product:

Recensies van onze klanten

3 recensies in Nederlands voor Tetra AquaSafe

31 recensies in andere talen

4,9 van 5 sterren
5 Sterren
61 (89%)
4 Sterren
6 (8%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
1 (1%)

68 Beoordelingen
3 recensies in het Nederlands
31 recensies in andere talen

Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder