Tetra Tetratec Binnenfilter Plus, 800

Binnenfilter voor aquaria

€ 49,99

(Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Maat: 800

Bezorging uiterlijk op woensdag, 10. juli

Op voorraad vanaf 08. juli

Waarom duurt het langer?

Waarom duurt het langer? Dit artikel is momenteel niet in onze voorraad, maar zal binnenkort beschikbaar zijn. Je kunt direct bestellen en het artikel wordt dan na ontvangst van de voorraad verzonden. Venster sluiten

Gratis verzending naar België vanaf € 54,90.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Onopvallende plaatsing in het aquarium
 • Zorgt voor permanent optimale waterwaarden
 • Gebruikt voor mechanische, chemische en biologische verwerking
 • Praktisch apparaat voor het verwijderen van filtermedia
 • Klaar voor direct gebruik

Art. nr.: TET-607668, Inhoud: 1 stuk, EAN: 4004218607668

Beschrijving

Het Tetra IN plus binnenfilter wordt gebruikt voor mechanische, chemische en biologische waterbehandeling in aquaria en is bedoeld voor gebruik in zoetwateraquaria.

Ten behoeve van jouw vissen en planten is een permanente filtering van het aquariumwater noodzakelijk. De Tetra-filtertechnologie breekt overtollige voedingsstoffen veilig af en zorgt zo voor een blijvend goede waterkwaliteit. Het filter is het hart van elk aquarium en wordt daarom voor elke biotoop nauwkeurig geselecteerd. Niet alleen de grootte van het aquarium is van belang, maar ook de dieren die er wonen. Bij Tetra bevatten alle AquaArt complete sets het juiste filter voor het visbestand dat geschikt is voor het betreffende aquarium. Als de omstandigheden echter veranderen omdat de vissen zich vermenigvuldigen of als zeer kleine dieren zoals dwerggarnalen binnenkomen, moet het bestaande filter mogelijk worden vervangen door een meer geschikt filter. Tetra biedt een breed scala aan apparaten die geschikt zijn voor alle tankbewoners en aquariumformaten.

Het Tetra IN plus binnenfilter kan meer dan alleen mechanisch en biologisch filteren: het creëert ook een natuurlijke stroming in het aquarium en verrijkt het water met zuurstof in slechts één stap! Het kan eenvoudig individueel worden aangepast aan de behoeften van uw aquarium. Voor de installatie zijn geen slangen of een kast nodig. Het filter wordt onopvallend direct in het aquarium geplaatst. De gesloten filterkamer zorgt ervoor dat het vuil niet in het aquariumwater komt - ook niet bij het schoonmaken! Door zijn zwarte, compacte vormgeving met de eveneens zwarte filtersponzen past hij onopvallend in het aquarium.De oppervlaktestructuur van de filtersponzen biedt bacteriën een ideale vestigingsplaats.
De filterkamers zijn opgedeeld in twee delen, hierdoor blijft er tijdens het reinigen altijd een filterspons in de filterkamer, waardoor het verlies van nuttige bacteriën minimaal is. Bij het reinigen blijft het apparaat in het aquarium - dankzij de praktische filtermediumverwijderingsinrichting is het hanteren schoon en kinderspel. Het debiet kan traploos worden geregeld en aangepast aan het aquarium. De uitlaatnozzle kan 180° worden gedraaid, het verstelbare Venturi-systeem maakt een extra zuurstoftoevoer mogelijk. Dankzij de stabiele zuignappen is het binnenfilter makkelijk in gebruik. De filtermedia zijn verkrijgbaar als reserveonderdelen. Het Tetra IN plus binnenfilter is TÜV/GS-gekeurd, CE-gecertificeerd en heeft 2 jaar garantie.

Tip: Het reinigen en vervangen van het filter betekent altijd verlies van filterbacteriën. Met Tetra Bactozym, de bacteriële activator, compenseer je dit verlies in zeer korte tijd.

Oliver Knott raadt aan:

Met het Tetra IN plus binnenfilter garandeer je niet alleen een optimale behandeling van je aquariumwater, je regelt ook het zuurstofgehalte en kunt het reinigen zonder het volledig uit het water te hoeven tillen!

Merken (Fabrikanten): Tetra
Specificaties Tetra Binnenfilter Plus
Stroomvoorziening

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Tetratec Binnenfilter Plus

1 recensie in een andere taal

2,0 van 5 sterren
5 Sterren
0 (0%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
1 (100%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder