Tetra Easy Balance, 500ml

Waterzuiveraar

€ 11,99 € 15,99 -25%

(€ 23,98 / L, Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 500ml

Bezorging uiterlijk op dinsdag, 02. juli

Op voorraad vanaf 28. juni

Waarom duurt het langer?

Waarom duurt het langer? Dit artikel is momenteel niet in onze voorraad, maar zal binnenkort beschikbaar zijn. Je kunt direct bestellen en het artikel wordt dan na ontvangst van de voorraad verzonden. Venster sluiten

Gratis verzending naar België vanaf € 54,90.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Vermindert de reinigingsinspanning en houdt vissen en planten in vorm
 • Vermindert het aantal waterverversingen en stabiliseert belangrijke waterwaarden tot wel 6 maanden
 • Vereenvoudigt het onderhoud van het aquarium
 • Optimaliseert de waterkwaliteit
 • Stabiliseert betrouwbaar de belangrijkste waterwaarden KH en pH tot 6 maanden
 • Vermindert op natuurlijke wijze fosfaten en nitraten

Art. nr.: TET-767935, Inhoud: 500 ml, EAN: 4004218767935

Beschrijving

Tetra EasyBalance is een waterconditioner voor zoetwateraquaria die de reinigingsintervallen verkort en belangrijke waterwaarden stabiliseert.

Het water wordt niet mechanisch gezuiverd door een filtersysteem alleen. Voor de omzetting van ammoniak naar nitraat zijn speciale bacteriën nodig, die een grote ruimte vinden in een voldoende gedimensioneerd filtersysteem. Met het gebruik van Tetra SafeStart creëert de aquariaan optimale omstandigheden voor een goede bioactiviteit in het aquarium. Een wijdverbreide mening dat voornamelijk de bacteriën van de Nitrobacter-groep actief zijn als nitrificerende bacteriën in het aquarium is wetenschappelijk weerlegd. In natuurlijke biofilms uit aquaria kon Tetra-onderzoek de bacteriën van de Nitrospira-stam vaststellen als de belangrijkste vertegenwoordigers van nitrietreducerende bacteriën. Ammoniak, dat ook zeer schadelijk is voor vissen, wordt afgebroken door bacteriën van de geslachten Nitrospira en Nitrosomonas. De nieuwste bevindingen in de microbiologie hebben uiteindelijk geleid tot de ontwikkeling van SafeStart. Met Tetra Bactozym worden optimale omstandigheden voor de kolonisatie van deze belangrijke bacteriën bereikt. Het bedekt alle oppervlakken met een bacteriebevorderende biofilm waarop nitrificerende bacteriën kunnen ontstaan. Tetra Biocoryn vult deze producten aan.

Tetra EasyBlaance vermindert de reinigingsinspanning en houdt vissen en planten in vorm. De unieke combinatie van actieve ingrediënten zorgt voor meerdere maanden gebalanceerd water en verlengt de periode tot de volgende waterverversing. De verbeterde formule bevat een geoptimaliseerde mix van mineralen. Tetra EasyBalance vereenvoudigt het aquariumonderhoud en optimaliseert de waterkwaliteit. De belangrijkste waterwaarden zoals pH en KH worden tot wel 6 maanden gestabiliseerd. Nitraat en fosfaat worden van nature gereduceerd. Tetra EasyBalance voegt waardevolle vitamines en mineralen toe die belangrijk zijn voor gezonde vissen en planten. Het verbruik van kraanwater wordt geminimaliseerd en de maandelijkse noodzaak voor gedeeltelijke waterverversing wordt geëlimineerd.

Gebruik
Goed schudden voor gebruik. Wekelijks 2,5 ml Tetra EasyBalance per 10 l aquariumwater toevoegen. Gebruik de doseerdop om te meten. 1 streepje op de meetschaal = 10ml. Het lichtgekleurde nitraatreducerende granulaat is zichtbaar in het product en zakt naar de bodem. Het is ongevaarlijk om te vissen, zelfs als het wordt gegeten. Het is belangrijk om Tetra EasyBalance wekelijks te gebruiken om de tijd tot de volgende waterverversing te verlengen.

Oliver Knott beveelt aan:

Tetra EasyBalance houdt het aquarium in vorm! Waterwaarden worden tot 6 maanden gestabiliseerd en er is geen maandelijkse gedeeltelijke waterverversing!

Merken (Fabrikanten): Tetra
Veiligheids- en Gevaarinstructies

Gevaarinstructies:

 • H315 - Veroorzaakt huidirritatie.
 • H319 - Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
 • H335 - Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken.
Videos bij product:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Tetra Easy Balance

5 recensies in andere talen

4,6 van 5 sterren
5 Sterren
8 (80%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
2 (20%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

10 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 5 recensies in een andere talen.


Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder