Tetra Tetratec Brillant Filter

Binnenfilter

€ 12,99

(Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 1 stuk

Bezorging uiterlijk op woensdag, 19. juni als je bestelt voor maandag 00:00 uur.

Nog 2 stuks op voorraad

Gratis verzending naar België vanaf € 54,90.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Luchtaangedreven binnenfilter met schuimpatroon
 • Voor 100 liter aquariumvolume
 • Ideale filtering door mechanische en bioactieve werkwijze
 • Eenvoudig in gebruik, traploos instelbaar
 • Ideaal in combinatie met de Tetra APS 100 luchtpomp
 • Klaar voor direct gebruik

Je bent op zoek naar bijpassende artikelen voor dit product?

Art. nr.: TET-751590, Inhoud: 1 stuk, EAN: 4004218751590

Beschrijving

Het Tetra Brillant filter is een luchtgedreven binnenfilter met een schuimpatroon, dat wordt gebruikt voor mechanische en bioactieve filtering in zoetwateraquaria tot 100 liter.

Ten behoeve van jouw vissen en planten is een permanente filtering van het aquariumwater noodzakelijk. De Tetra-filtertechnologie breekt overtollige voedingsstoffen veilig af en zorgt zo voor een blijvend goede waterkwaliteit. Het filter is het hart van elk aquarium en wordt daarom voor elke biotoop nauwkeurig geselecteerd. Niet alleen de grootte van het aquarium is van belang, maar ook de dieren die er wonen. Bij Tetra bevatten alle AquaArt complete sets het juiste filter voor het visbestand dat geschikt is voor het betreffende aquarium. Als de omstandigheden echter veranderen omdat de vissen zich vermenigvuldigen of als zeer kleine dieren zoals dwerggarnalen binnenkomen, moet het bestaande filter mogelijk worden vervangen door een meer geschikt filter. Tetra biedt een breed scala aan apparaten die geschikt zijn voor alle tankbewoners en aquariumformaten.

Het Tetra Brillant binnenfilter is een luchtgedreven binnenfilter voor gebruik met de Tetra APS 100 luchtpomp (niet inbegrepen!) en wordt gebruikt voor mechanische en biologische waterbehandeling. Dankzij de kleine poriegrootte wordt het oppervlak van het filtermedium zo vergroot dat er talrijke positieve bacteriekolommen kunnen neerslaan, die dienen om verontreinigende stoffen af te breken. De schuimstructuur van de open poriën blijft ook na langdurig gebruik behouden. Het Tetra Brillant filter is de eenvoudigste manier van filteren en is daarom bijzonder geschikt voor het houden van jonge vissen of ongewervelde dieren zoals dwerggarnalen. Het filterpatroon is gemaakt van hoogwaardig schuim dat niet oplost in water en geen giftige stoffen afgeeft. De functionele weide zorgt voor een efficiënte zuurstofvoorziening en watercirculatie. De bediening is eenvoudig, traploos in hoogte verstelbaar en makkelijk schoon te maken. Twee stabiele zuignappen zorgen voor een veilige grip in het aquarium. De schuimpatroon is verkrijgbaar als reserveonderdeel en mag voor reinigingsdoeleinden alleen met lauw, beter aquariumwater worden gereinigd en elke 6 maanden worden vervangen.

Oliver Knott raadt aan:

Met het Tetra Brillant filter zorg je voor een actieve watercirculatie en zuurstoftoevoer in het opfokaquarium en bij je ongewervelde dieren!

Merken (Fabrikanten): Tetra
Stroomvoorziening

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Tetratec Brillant Filter

2 recensies in andere talen

4,5 van 5 sterren
5 Sterren
5 (83%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
1 (16%)
1 Sterren
0 (0%)

6 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 2 recensies in een andere talen.


Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder