Leesvoer voor de aquariaan

Diepgaande kennis en leuk om te lezen

AnimalBook is een uitgelezen reeks boeken die speciaal zijn ontworpen voor de gepassioneerde aquariaan. Deze boeken bieden een schat aan informatie en inzichten over verschillende aspecten van de fascinerende onderwaterwereld.

Animalbook: 93 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

De uitgeverij Aqualog / Animalbook brengt kennis over aquariumvissen zoals de populaire Corydoras, cichliden, vechtvissen en nog veel, veel meer in boekvorm, inclusief een overzicht van de L-meerval en de C-nummers onder de pantsermeervallen. Het leesplezier voor de aquariaan wordt hier aangevuld met een hoog niveau van technische kennis. Veel foto's illustreren de non-fictieboeken en maken ze heel duidelijk. Sommige boeken in de Animalbook-serie zijn tweetalig Duits-Engels. De Aqualog Mini-Series introduceert geleidelijk de mooiste aquariumvissen, hun soortgeschikte verzorging, aquariumopstelling, de juiste voeding, welke ziekten kunnen optreden en hoe deze te behandelen, mogelijke socialisatie en nog veel meer.

Of je nu een beginnende aquariaan bent die net begint aan zijn onderwateravontuur of een doorgewinterde liefhebber op zoek naar nieuwe inzichten, AnimalBook biedt een informatieve en inspirerende reis door de wonderlijke wereld van aquaria en hun prachtige bewoners.

De populairste boeken