Zodat je reptielen zich thuis voelen

Exo Terra

Exo Terra is marktleider in het levensecht nabootsen van een realistische landschappen in een terraria en paludaria en die bewoond worden door reptielen en amfibieën.

Per categorie shoppen

Exo Terra: 173 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Het welzijn van dieren in een terrarium is voor Exo Terra topprioriteit. De focus ligt op het maken van leefbare terrariums en het creëren van een unieke ervaring voor terrarium- en palusarium liefhebbers in hun eigen huis. De mening van veel van herpetologen en kwekers van over de hele wereld is zeer belangrijk bij het ontwikkelen van producten zoals krekelbakken, achterwanden, lampen en andere accesssoires. De kennis van Exo Terra is daarom niet enkel gebaseerd op theoretische kennis, maar vooral op eigen case studies en de observatie van dieren in hun natuurlijke omgeving.

Hun passie voor reptielen en amfibieën uit zich niet enkel in initiatieven ter verbetering van de houderij. Exo Terra is al verscheidene jaren betrokken bij verschillende beschermingsprojecten rond reptielen- en amfibieënpopulaties. Op die manier dragen ze actief bij tot het redden van bedreigde diersoorten en het behoud van de natuurlijke habitat van de dieren ter plaatse.

Dit zijn de populairste producten van Exo Terra