JBL Biotopol C 100ml, 100 ml

Waterconditioner

€ 4,99

(€ 49,90 / L, Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 100 ml

Bezorging uiterlijk op donderdag, 18. juli

Op voorraad vanaf 16. juli

Waarom duurt het langer?

Waarom duurt het langer? Dit artikel is momenteel niet in onze voorraad, maar zal binnenkort beschikbaar zijn. Je kunt direct bestellen en het artikel wordt dan na ontvangst van de voorraad verzonden. Venster sluiten

Gratis verzending naar België vanaf € 54,90.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Maakt kraanwater geschikt voor vissen
 • Neutraliseert zware metalen
 • Met aloë vera

Art. nr.: JBL-2302000, Inhoud: 100 ml, EAN: 4014162230201

Beschrijving

JBL Biotopol C is een waterconditioner die speciaal is ontwikkeld voor ongewervelde dieren zoals garnalen en krabben in kleine aquaria en rekening houdt met de speciale behoeften van de bewoners om een goede en professionele waterverzorging mogelijk te maken.

Indien mogelijk moeten de ongewervelde dieren zich in het aquarium net zo prettig voelen als in de natuur. JBL Biotopol C bereidt het aquariumwater voor op de biotoop en beschermt zo de aquariumbewoners. Schoon aquariumwater betekent een optimale waterkwaliteit. Het aquariumwater moet opnieuw worden behandeld bij nieuwe installaties, gedeeltelijke waterverversingen en na het gebruik van remedies of medicijnen. Kraanwater is ook agressief en bevat zware metalen zoals koper, zink en lood. Om dit water geschikt te maken voor vissen mogen deze en chloor of chlooramine niet aanwezig zijn. Speciale waterconditioners neutraliseren deze stoffen en bereiden het aquariumwater dienovereenkomstig voor. JBL Biotopol C bevordert de schelpgroei en ondersteunt de vervelling met mineralen.

Een vitamine B-complex vermindert ook het risico op ziek worden. Onder chelatoren vallen de zware metalen, deze agressieve stoffen worden bij de eerstvolgende gedeeltelijke waterverversing automatisch verwijderd. JBL Biotopol C zet chloor om in onschadelijk chloride en neutraliseert gevaarlijk chlooramine. Gevaarlijke verontreinigende stoffen worden geneutraliseerd en essentiële natuurlijke en plantaardige stoffen, zoals bekend bij ongewervelde dieren uit de natuur, worden toegevoegd. IJzer wordt ook ter beschikking gesteld aan planten.

Waterconditioners moeten altijd een uur voor het gebruik van bacteriële starters worden aangebracht. Dankzij de maatbekerschaal aan de binnenkant van de deksel is correct doseren kinderspel.

Toepassing
Voeg 10 ml toe aan 40 liter aquariumwater, pas dienovereenkomstig aan voor grotere volumes. Wanneer het water wordt ververst, wordt JBL Biotopol C aan het aquarium toegevoegd nadat het water is verwijderd en vervolgens wordt het verversingswater toegevoegd.

Leveringsomvang: 1 fles JBL Biotopol C waterconditioner voor aquaria

Onze expert Oliver Knott beveelt aan:
Biotoopcompatibel aquariumwater voor ongewervelde dieren is mogelijk - dankzij JBL Biotopol C!

Merken (Fabrikanten): JBL

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor JBL Biotopol C 100ml

1 recensie in een andere taal

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
3 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

3 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder