Tetra AquaArt Explorer LED 30L, wit

Aquarium Starter Set

€ 119,99

(Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Kleur: wit (1 Set)

Bezorging uiterlijk op woensdag, 19. juni als je bestelt voor maandag 00:00 uur.

Nog 3 stuks op voorraad

Gratis verzending naar België.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Afmetingen inclusief deksel / verlichting 41 x 28 x 51 cm
 • Aquarium in aantrekkelijk "Half Moon"-design met 180° gebogen voorruit
 • Aquarium van hoge kwaliteit met een glasdikte van 5 mm
 • Duurzame en krachtige 5 watt LED-verlichting met een laag stroomverbruik
 • Hoogwaardige transparante afdekking van acrylkunststof met geïntegreerde voerklep
 • Flexibele opties voor optimale integratie van technologie

Je bent op zoek naar bijpassende artikelen voor dit product?

Art. nr.: TET-255982, Inhoud: 1 Set, EAN: 4004218255982

Beschrijving

De Tetra AquaArt Explorer LED Line Aquarium Set 30 L Rivierkreeft is een nano aquarium set met een gebogen voorruit inclusief techniek.

Zoals we allemaal weten, heeft de natuur een kalmerend en verhelderend effect op ons. Met een aquarium haal je zo'n stukje natuur in de kamer met je kleurrijke siervissen. Als biotoop met zijn planten, de decoratie en de onopvallende en duurzame techniek wordt het aquarium Explorer Line een blikvanger in elke woon- of werkruimte.

De aquariumset Tetra AquaArt Explorer Line biedt een modern design gecombineerd met innovatieve technologie, evenals eenvoudige en handige onderhoudsoplossingen voor het creëren van fascinerende onderwaterwerelden. De bijbehorende 5 watt LED-lamp zorgt voor een natuurlijke verlichting van het aquarium. Het zeer effectieve Tetra EasyCrystal-filter rondt de complete set af en biedt ideale leefomstandigheden voor krabben en andere ongewervelde dieren en planten. De aquariumset is uitgevoerd in het fraaie "Half Moon" design en beschikt over een 180° gebogen frontpaneel. Met een glasdikte van 5 mm is het aquarium van bijzonder hoge kwaliteit. De set bevat ook krachtige en duurzame LED-verlichting, die met 5 watt zeer energiebesparend is en kan worden geschakeld tussen dag- en nachtlicht. De hoogwaardige, transparante afdekking van acrylkunststof zorgt voor een optimale verlichting van het aquarium en heeft een geïntegreerde voerklep. Dankzij de EasyCrystal-filtertechnologie wordt voor de nodige watercirculatie gezorgd. Een voerproduct is al in de set inbegrepen.

En zo werkt het: De techniek, dwz filters en verlichting zijn aangepast aan de grootte van het aquarium en zijn onopvallend. De transparante afdekking van acrylhars ziet er ook zeer filigraan uit en zorgt altijd voor een goed zicht.
Een bijna natuurlijke ondergrond zorgt voor optimale omgevingscondities. Het speerblad is geschikt om te planten, een zeer overblijvende epifyt die snel stenen of wortels zoekt om te verankeren, om daar te groeien en zich te vermenigvuldigen. Planten moeten tijdens het opzetten altijd vochtig worden gehouden. Drinkwater is het beste voor de aquariumbewoners. Het wordt getemperd tot 25 ° C en langzaam of via een plaat gegoten om het substraat niet te verstoren. Na het vullen wordt de techniek in gebruik genomen. Het filter werkt en circuleert het water, de regelbare verwarming (niet inbegrepen) zorgt voor een constante temperatuur. De vloeibare meststof Tetra PlantaMin voorziet de planten van belangrijke voedingsstoffen.

De producten Tetra AquaSafe en Tetra Safe Start worden gebruikt voor de waterbehandeling.Dit maakt het drinkwater enerzijds vis- en garnalenvriendelijk. Anderzijds zijn bij inzet van de dieren de nodige filterbacteriën al in het nieuwe aquarium verhuisd, zodat de afbraak van het visgiftige ammonium/ammoniak en nitriet vlot verloopt. Op dezelfde dag is het water dankzij de EasyCrystal filtertechnologie kristalhelder en kunnen de vissen en garnalen gevoerd worden. Na de stress van het transport en om te wennen aan de nieuwe omgeving, een energietoevoer, b.v. B. Tetra Pro-energie.

Oliver Knott beveelt aan:

Met de Tetra AquaArt Explorer LED kun je geweldige onderwaterwerelden opzetten voor kleine kruipdieren

Volume: 20-30 liter, 30-40 liter
Merken (Fabrikanten): Tetra
Stroomvoorziening
Toebehoren:
Videos bij product:

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Tetra AquaArt Explorer LED 30L

3 recensies in andere talen

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
3 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

3 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 3 recensies in een andere talen.


Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder