Tetra Tetratec Binnenfilter EasyCrystal 250

Binnenfilter

€ 29,99

(Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 1 stuk

Bezorging uiterlijk op woensdag, 19. juni als je bestelt voor maandag 00:00 uur.

Nog 6 stuks op voorraad

Gratis verzending naar België vanaf € 54,90.
Meer informatie over de verzending en levering

Kenmerken & Voordelen

 • Onopvallende plaatsing in het aquarium
 • Zorgt voor permanent optimale waterwaarden
 • Voor 15-40 liter aquariumvolume
 • Gebruikt voor mechanische, chemische en biologische verwerking
 • Vervang de filtermedia zonder uw handen nat te maken
 • Klaar voor direct gebruik

Art. nr.: TET-151567, Inhoud: 1 stuk, EAN: 4004218151567

Beschrijving

De Tetra EasyCrystal Filter 250 wordt gebruikt voor mechanische, chemische en biologische waterbehandeling in aquaria met een inhoud van 15-40 liter en is bedoeld voor gebruik in zoetwateraquaria.

Ten behoeve van jouw vissen en planten is een permanente filtering van het aquariumwater noodzakelijk. De Tetra-filtertechnologie breekt overtollige voedingsstoffen veilig af en zorgt zo voor een blijvend goede waterkwaliteit. Het filter is het hart van elk aquarium en wordt daarom voor elke biotoop nauwkeurig geselecteerd. Niet alleen de grootte van het aquarium is van belang, maar ook de dieren die er wonen. Bij Tetra bevatten alle AquaArt complete sets het juiste filter voor het visbestand dat geschikt is voor het betreffende aquarium. Als de omstandigheden echter veranderen omdat de vissen zich vermenigvuldigen of als zeer kleine dieren zoals dwerggarnalen binnenkomen, moet het bestaande filter mogelijk worden vervangen door een meer geschikt filter. Tetra biedt een breed scala aan apparaten die geschikt zijn voor alle tankbewoners en aquariumformaten.

Het Tetra EasyCrystal binnenfilter 250 zorgt voor kristalhelder en gezond water dankzij de intensieve mechanische, biologische en chemische filtratie. Bij mechanische filtering verwijdert een dubbellaags filtervlies betrouwbaar zelfs de kleinste zwevende deeltjes. De witte kant wordt gebruikt voor grove voorfiltering, de groene kant voor fijne filtering. Voor de biologische filtering wordt gebruik gemaakt van filterspons en bioballen met een extra groot oppervlak voor de vestiging van nuttige reinigingsbacteriën. Speciale actieve kool wordt gebruikt om waterverkleuring en onaangename geuren te elimineren en zo het aquariumwater chemisch te reinigen. Het reinigen van de Tetra EasyCrystal Filter 250 is uiterst eenvoudig: de filterpatronen worden elke 4 weken vervangen. Nooit meer uitwassen van het filtermedium en natte handen behoren tot het verleden! De krachtige magnetische turbine maakt een hoge waterstroom mogelijk, de compacte behuizing bespaart ruimte. Dankzij de flexibele zuignappen kan het binnenfilter flexibel en veilig worden bevestigd. De filtermedia zijn verkrijgbaar als reserveonderdelen. Het Tetra EasyCrystal Filter 250 is TÜV/GS getest, CE gecertificeerd en heeft 2 jaar garantie.

Tip: Het reinigen en vervangen van het filter betekent altijd verlies van filterbacteriën. Met Tetra Bactozym, de bacteriële activator, compenseer je dit verlies in zeer korte tijd.

Oliver Knott beveelt aan:

Met de Tetra EasyCrystal 250 blijven je handen helemaal droog bij het reinigen van het filter! Het was nog nooit zo eenvoudig om filtermedia snel en betrouwbaar te vervangen met slechts één hand!

Merken (Fabrikanten): Tetra
Stroomvoorziening

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor Tetratec Binnenfilter EasyCrystal 250

1 recensie in een andere taal

5,0 van 5 sterren
5 Sterren
1 (100%)
4 Sterren
0 (0%)
3 Sterren
0 (0%)
2 Sterren
0 (0%)
1 Sterren
0 (0%)

1 Beoordeling

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 1 recensie in een andere taal


Anderen kochten ook:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vergelijkbare producten

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder