Jöst

Alles voor een schoon aquarium

Bij de ontwikkeling van aquaristiekproducten van Jöst staan hoogwaardige kwaliteit, innovatief design, duurzaamheid en oog voor detail centraal. Het traditionele bedrijf biedt gereedschappen aan die het leven van aquariumliefhebbers gemakkelijker maken en nog meer plezier aan hun aquarium te beleven.

Per categorie shoppen

Jöst: 17 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Samen met de gerenommeerde aquascaper Oliver Knott, heeft het merk hoogwaardige reinigingsproducten voor aquaria ontwikkeld. Met de gecombineerde expertise in reiniging en de jarenlange ervaring van Oliver Knott in de wereld van aquascaping, is Jöst in staat hoogwaardige en innovatieve producten te creëren voor het schoonmaken van zoetwater- en zeewateraquaria.

De producten van Jöst zijn ontworpen met oog voor detail, innovatief design en duurzaamheid. Of het nu gaat om het verwijderen van grof vuil, kalkaanslag of algenaanslag, alle oplossingen voldoen aan de behoeften van aquariumliefhebbers en dragen bij aan het plezier van het aquariumonderhoud

Je vind in het assortiment van het Duitse merk onder andere reiningssponzen en - handschoenen maar ook diverse schoonmaakmiddelen om je aquariumglas glazend schoon te maken.

Check deze Jöst producten